Στη νέα σειρά εκπομπών Καρδιακού Λόγου με τίτλο Αγιασμένων Μορφών Νοσταλγία, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, συζητά με τον Νίκο Γκουράρο, εμπειρίες που είχε κατά την διάρκεια της ζωής του με αγιασμένες μορφές, κληρικούς και λαϊκούς.
ΤΙΤΛΟΣ 17ΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
Αγιασμένοι πατέρες της Ιεράς Μονής Διονυσίου
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Έτος 1977. π. Θεόκλητος Διονυσιάτης ο ένθεος, ο σοφός, ο μεγάλος θεολόγος. π. Παΐσιος ο Κύπριος ο οποίος έφθασε στα μέτρα να είναι “Μήτηρ Χριστού! π. Συμεών ο ιερομόνοχος ο μεγάλος αγωνιστής. π. Ιωανίκιος ο τέλειος μοναχός που στην προσευχή του ήταν μετάρσιος. Η Παναγία, παρούσα στην κουρά της μητέρας του π Ιωανικίου, μοναχής Μαριάμ. Παπά-Χαράλαμπος ο απέριγραπτος ασκητής. Ο Γέρο-Αρσένιος ο απλούς για τον Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή. Οι πατέρες της Διονυσίου για τον Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή. Γερο-Θεοφύλακτος για τον Γέρο-Σωφρόνιο του Έσσεξ.
ΦΙΛΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ – VIBER
ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ VIBER ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡ. ΛΕΜΕΣΟΥ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ KAI ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
https://invite.viber.com/?g2=AQAtWqef…