Τὸ Ἡλιοτρόπιο (Εὐγένιος Τριβιζᾶς)

Το Ηλιοτρόπιο (Ευγένιος Τριβιζάς).
Η ιστορία ενός ηλιοτρόπιου που διεκδίκησε την αποκλειστική αγάπη και την αφοσίωση του ήλιου. Κι αυτή η αγάπη κατόρθωσε να κάνει ένα μαγικό θαύμα…

Μετά από αρκετό καιρό ασχολούμαι και πάλι με τη δημιουργία τέτοιου είδους βίντεο. Η έμπνευση και η ανάγκη δημιουργίας του είναι συγκεκριμένες, αλλά το αποτέλεσμα φιλοδοξεί να βρει αποδέκτες και ανταποκριτές, που ο καθένας, για δικούς του λόγους, θα νιώσει ότι κάτι έχει να του πει αυτή η μικρή ιστορία αγάπης ανάμεσα στον ήλιο κι ένα ηλιοτρόπιο, ή ότι κάπου θέλει να την αφιερώσει ως υπενθύμιση των ιδανικών που πλουτίζαν τα παιδικά μας χρόνια και τα παραμύθια, αλλά στις μέρες μας -δυστυχώς- έχουν χαθεί. Ευτυχώς, ο αγαπημένος μας παραμυθάς, είναι εδώ για να μιλάει στις καρδιές μας.

Η ιστορία είναι παρμένη από το διήγημα του Ευγένιου Τριβιζά “Το ηλιοτρόπιο”, της συλλογής διηγημάτων “Τα μυστικά των μάγων”, η οποία είναι υπό έκδοση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο βίντεο δεν διαβάζετε επακριβώς την ιστορία όπως την έγραψε ο Τριβιζάς. Για λόγους μοντάζ ήταν απαραίτητη η προσαρμογή του κειμένου.

Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου ανήκουν στον κ. Ευγένιο Τριβιζά.