Καθεδρικός Ναός Νέας Ὑόρκης, Βραβεῖα ἀριστείας

Καθεδρικός Ναός Νέας Υόρκης Βραβεία Αριστείας 2015
Λαμπρή, ελληνοπρεπής και πλούσια σε μηνύματα ήταν η τελετή απονομής των Βραβείων Αριστείας των Τριών Ιεραρχών, που διοργάνωσε το Γραφείο Παιδείας Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας.

Η εκδήλωση άρχισε με το Απολυτίκιο των Τριών Ιεραρχών. Ακολούθησε χαιρετισμός από την Μαρία Μακεδών, διευθύντρια του Γραφείου Παιδείας Αμέσου Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, η οποία συγχάρηκε του αριστούχους μαθητές και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τους γονείς και τους δασκάλους τους, «τους αφανείς ήρωες της Ελληνικής Παιδείας στην Αμερική», όπως τους αποκάλεσε, «που διδάσκουν με αφοσίωση τις αξίες και τις παραδόσεις του Εθνους μας, καθώς επίσης και το «πιστεύω» της Ορθόδοξης Πίστης μας».

Μετά τη βράβευση των μαθητών ακολούθησε ένα εξαίρετο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με δεξίωση, στην κοινοτική αίθουσα του Καθεδρικού Ναού.

Την επιμέλεια του προγράμματος ανέλαβε ο καθηγητής Μουσικής και διευθυντής της Χορωδίας του Ημερησίου Σχολείου Αγίου Δημητρίου Αστορίας, Βαγγέλης Χαζίρογλου.

The Three Hierarchs/Greek Letters Celebration/Student Awards at the Holy Trinity Cathedral in Manhattan on January 31, 2015 from the Greek Orthodox Archdiocese of America Direct Archdiocesan District Office of Education.

Credits: Direct Archdiocesan District Office of Education, Maria Makedon, Director

Producer – Film Director Panos Satzoglou, http://www.panosatzoglou.com/
Art Director Maria Mesnitsari,
Post Production Manos Gogos
Sound Giannis Tsimis