Βοήθα καὶ ἐσύ νὰ ἀλλάξει ἡ ζωή μας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προς τιμήν όλων όσοι στηρίζουν το ενοριακό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό της έργο.

Με πρωτοβουλία του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι πρόεδροι και τα μέλη των επιτροπών κάθε ενορίας, οι συνεργάτες των ενοριακών φιλόπτωχων ταμείων και οι εθελοντές που στηρίζουν το έργο της αρχιεπισκοπής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Υπουργός Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Πρόεδρος της ΜΚΟ Αλληλεγγύη, Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός και η Πρόεδρος των Σπέσιαλ Ολύμπικς Γιάννα Δεσποτοπούλου.

Μιλώντας ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος εξήρε το έργο των εθελοντών και αναφερόμενος στη σημερινή οικονομική κρίση τόνισε:

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε δύσκολες στιγμές. Η Πολιτεία αγωνίζεται να υπερβεί τις δυσκολίες. Χρέος μας είναι να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Διαβεβαιώνουμε την Πολιτεία ότι οι κόποι και οι προσπάθειές μας αποβλέπουν σ΄ αυτό. Κι ας πούμε όλοι απόψε ο ένας στον άλλον: Βοήθα και εσύ να αλλάξει η ζωή μας.